Een codering bij het BKR is snel gebeurd

Als ondernemer weet u als geen ander dat de zaken soms goed gaan, en soms wat slechter. Die pieken en dalen horen erbij. Tijdens dalingen kan het gebeuren dat u de aflossing van uw kredieten niet tijdig kunt betalen, bijvoorbeeld omdat een klant niet heeft betaald. Tegenwoordig komt u zo al na drie maanden terecht op de zwarte lijst van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Er weer af geraken, blijkt vaak veel moeilijker.

Wat kan Krediet Expert betekenen in uw situatie?

Krediet Expert heeft een ruime kijk op de markt en kan uw aanvraag plaatsen bij verschillende niche banken. Aangezien u zelfstandige bent of een onderneming drijft, zal de financiering voor een zakelijk doeleind worden gebruikt. Om een juiste beoordeling te maken zal de financier verlangen inzage te hebben in uw zakencijfers en eventuele zekerheden. Krediet Expert helpt u om een goede onderbouwing te geven op deze aanvraag. U kunt hierdoor aanzienlijk het slagingspercentage verhogen!

De gevolgen van een codering bij BKR

Als u geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) is het haast onmogelijk om krediet te krijgen bij de grootbanken zolang de melding niet hersteld wordt. In dat geval kan Krediet Expert de mogelijkheden bekijken op basis van uw jaarcijfers en eventuele zekerheden die u kunt stellen. Denk bijvoorbeeld aan een eigendom of een garantiestelling.

Hoe gaat Krediet Expert te werk bij een codering?

Krediet Expert kent de financiële markt door en door en kan uw aanvraag plaatsen bij verschillende financiers. Ook deze financiers zullen uw jaarcijfers en eventuele zekerheden willen beoordelen vooraleer ze u een krediet toekennen. Krediet Expert helpt u echter om uw aanvraag waterdicht voor te bereiden. Daardoor zal het slaagpercentage voor uw kredietaanvragen sterk stijgen!

Kredietaanvragen bij de bank zijn vaker succesvol als die via een gespecialiseerde adviesorganisatie lopen zoals Krediet Expert. Uit gegevens van intermediairs blijkt dat 70% van de bedrijven waarvan een bancaire financiering wordt afgewezen, na tussenkomst van een intermediair toch een bedrijfskrediet krijgt.

Aanvragen met succes 89%
Gerealiseerde kredieten boven de €100.000 67%

Naast bancaire financiering zijn er ook alternatieve investeringsvormen. De mogelijkheden variëren van crowdfunding, een particuliere lening en kredietunies tot microfinanciering. Met name microfinanciering wint de laatste jaren sterk aan populariteit als oplossing van liquiditeitsproblemen op korte termijn. Krediet Expert biedt u uiteraard de meest aantrekkelijk financieringsoptie.

125+

Gerealiseerde dossiers in 2014

Wij laten u niet in de kou staan

Heeft uw bank u buiten laten staan terwijl u krediet nodig had? Krediet Expert haalt u naar binnen!

Snel krediet nodig?

Krediet Expert is in staat onder tijdsdruk te werken. Kredieten kunnen doorgaans binnen een zéér korte periode worden gerealiseerd.

Fredric Versteyden
Krediet Expert heeft mij geholpen bij de herfinanciering van mijn RSZ schuld. Na bezoek van een van de medewerkers is het dossier opgestart en was er na 4 weken een realisatie.
Fredric Versteyden / Textielbranche
Steven Collier
Voor mijn expeditiebedrijf huurde ik een loods op een bedrijventerrein. De verhuurder heeft mij deze loods te koop aangeboden. Na contact met de plaatselijke bank kreeg ik een afwijzing. Krediet Expert heeft vervolgens de aanvraag bij een anderen partij gedaan, waarna het dossier na 6 weken naar de notaris is verzonden. Zeer tevreden!
Steven Collier / Expeditie

Steeds meer ondernemers ervaren dat banken hun kredietcriteria voor bedrijfsfinanciering hebben aangepast. Een financiering krijgen bij de bank wordt dus steeds moeilijker. Maar nog altijd geldt: wanneer banken een ondernemingsplan als goed en realistisch beoordelen, verwelkomen zij u graag als klant.

Een veelvoorkomend probleem bij MKB-bedrijven zijn achterstanden bij de Belastingdienst. Vaak als gevolg van een grondige btw-controle of wanbetaling van een grote klant. De onderneming kan dan in een negatieve spiraal belanden door hoge interesten en boetes. Krediet Expert biedt de oplossing in een herfinanciering.

Ondernemen kan niet zonder risico. Liquiditeitsproblemen kunnen plotseling ontstaan door onvoorziene omstandigheden. Zoals het wegvallen van een belangrijke debiteur, een periode van tegenvallende omzet of een andere externe oorzaak. Krediet Expert adviseert u graag over hoe en met welke middelen u uw zaken weer op orde kunt krijgen.

Krediet Expert ondersteunt ondernemers met onafhankelijk managementadvies. Op basis van een grondige analyse van uw onderneming geven wij advies over hoe u uw doelstellingen kunt realiseren.

Als ondernemer werkt u natuurlijk hard aan een bloeiend bedrijf. Maar u heeft niet alles zelf in de hand en vaak bent u afhankelijk van omstandigheden. Lang moeten wachten op betaling van uitstaande facturen is een probleem waar veel ondernemers regelmatig mee te maken krijgen. Krediet Expert heeft een oplossing voor uw debiteurenbeheer: factoring van facturen.

Wij vinden dat elke gemotiveerde starter en gevestigde ondernemer recht heeft op financiering. Crowdfunding is een alternatieve manier van geld lenen en investeren, zonder tussenkomst van de bank. Krediet Expert helpt investeerders en ondernemers met kredietbehoefte om elkaar te vinden.