Nooit meer factureren

Niets slorpt zoveel tijd en energie op als facturatie. Kostbare tijd die u zou kunnen besteden aan de opbouw van uw bedrijf. Maar wist u dat u dit makkelijk en voor een minieme kost kunt uitbesteden aan Krediet Expert? Zo wint u niet alleen tijd, maar bovendien zorgen wij ook voor de afhandeling van te laat betalende debiteuren!

FACTUREN VOORUITBETAALD

Bij factoring nemen wij het beheer van uw debiteuren over en we betalen het openstaande factuurbedrag binnen 24 of 48 uur aan u vooruit. Als betaling te lang op zich laat wachten, nemen we zelf contact op met de debiteur en zorgen we voor een correcte verdere afhandeling. Natuurlijk brengen we de kostbare relatie met uw klanten daarbij nooit in het gedrang: het contact met uw klant verloopt altijd professioneel en diplomatisch. Eventuele vorderingskosten zijn voor rekening van de debiteur. U loopt dus geen cashflow mis en houdt grip op de betalingen van facturen.

FACTORING VAN FACTUREN

Als ondernemer werkt u natuurlijk hard aan de opbouw van uw bedrijf. Maar u weet ook dat u jammer genoeg niet alles in de hand kunt hebben: vaak bent u afhankelijk van omstandigheden. Lang moeten wachten op betaling van uitstaande facturen is dan ook een probleem waar veel ondernemers regelmatig mee te maken krijgen. Krediet Expert heeft een oplossing voor uw debiteurenbeheer: factoring van facturen. In grote delen van Europa is factoring niet weg te denken uit het bedrijfsleven, en ook Nederlandse ondernemers ontdekken steeds vaker de voordelen van het uitbesteden van het debiteurenbeheer.

Kredietaanvragen bij de bank zijn vaker succesvol als die via een gespecialiseerde adviesorganisatie lopen zoals Krediet Expert. Uit gegevens van intermediairs blijkt dat 70% van de bedrijven waarvan een bancaire financiering wordt afgewezen, na tussenkomst van een intermediair toch een bedrijfskrediet krijgt.

Aanvragen met succes 89%
Gerealiseerde kredieten boven de €100.000 67%

Naast bancaire financiering zijn er ook alternatieve investeringsvormen. De mogelijkheden variëren van crowdfunding, een particuliere lening en kredietunies tot microfinanciering. Met name microfinanciering wint de laatste jaren sterk aan populariteit als oplossing van liquiditeitsproblemen op korte termijn. Krediet Expert biedt u uiteraard de meest aantrekkelijk financieringsoptie.

125+

Gerealiseerde dossiers in 2014

Wij laten u niet in de kou staan

Heeft uw bank u buiten laten staan terwijl u krediet nodig had? Krediet Expert haalt u naar binnen!

Snel krediet nodig?

Krediet Expert is in staat onder tijdsdruk te werken. Kredieten kunnen doorgaans binnen een zéér korte periode worden gerealiseerd.

Fredric Versteyden
Krediet Expert heeft mij geholpen bij de herfinanciering van mijn RSZ schuld. Na bezoek van een van de medewerkers is het dossier opgestart en was er na 4 weken een realisatie.
Fredric Versteyden / Textielbranche
Steven Collier
Voor mijn expeditiebedrijf huurde ik een loods op een bedrijventerrein. De verhuurder heeft mij deze loods te koop aangeboden. Na contact met de plaatselijke bank kreeg ik een afwijzing. Krediet Expert heeft vervolgens de aanvraag bij een anderen partij gedaan, waarna het dossier na 6 weken naar de notaris is verzonden. Zeer tevreden!
Steven Collier / Expeditie

Steeds meer ondernemers ervaren dat banken hun kredietcriteria voor bedrijfsfinanciering hebben aangepast. Een financiering krijgen bij de bank wordt dus steeds moeilijker. Maar nog altijd geldt: wanneer banken een ondernemingsplan als goed en realistisch beoordelen, verwelkomen zij u graag als klant.

Een veelvoorkomend probleem bij MKB-bedrijven zijn achterstanden bij de Belastingdienst. Vaak als gevolg van een grondige btw-controle of wanbetaling van een grote klant. De onderneming kan dan in een negatieve spiraal belanden door hoge interesten en boetes. Krediet Expert biedt de oplossing in een herfinanciering.

Ondernemen kan niet zonder risico. Liquiditeitsproblemen kunnen plotseling ontstaan door onvoorziene omstandigheden. Zoals het wegvallen van een belangrijke debiteur, een periode van tegenvallende omzet of een andere externe oorzaak. Krediet Expert adviseert u graag over hoe en met welke middelen u uw zaken weer op orde kunt krijgen.

Krediet Expert ondersteunt ondernemers met onafhankelijk managementadvies. Op basis van een grondige analyse van uw onderneming geven wij advies over hoe u uw doelstellingen kunt realiseren.

Als ondernemer werkt u natuurlijk hard aan een bloeiend bedrijf. Maar u heeft niet alles zelf in de hand en vaak bent u afhankelijk van omstandigheden. Lang moeten wachten op betaling van uitstaande facturen is een probleem waar veel ondernemers regelmatig mee te maken krijgen. Krediet Expert heeft een oplossing voor uw debiteurenbeheer: factoring van facturen.

Wij vinden dat elke gemotiveerde starter en gevestigde ondernemer recht heeft op financiering. Crowdfunding is een alternatieve manier van geld lenen en investeren, zonder tussenkomst van de bank. Krediet Expert helpt investeerders en ondernemers met kredietbehoefte om elkaar te vinden.